Tekstforfatter søges – er det en opgave for dig?

07 april 2021 Cecilie Mortensen

Har du en passion for at skrive tekster og være kreativ med ord? Så er der rigtig god grund til at søge et job som tekstforfatter. Hvis denne verden dog er helt ny for dig, så bliv endelig hængende. I denne artikel kigger vi nemlig mere på, hvad der taler for, at du skal tage springet og opsøge firmaer, der søger en tekstforfatter. 

Hvorfor slå til når en tekstforfatter søges? 

Måske har du allerede bemærket, hvordan både større og mindre firmaer løbende søger tekstforfattere. Det kan være til alt fra produkttekster til en webshop, kategoritekster, blogindlæg eller lignende, som kan bruges på firmaets egen hjemmeside. I dag har det nemlig meget at sige, at man har gode og velskrevne tekster, da teksterne er med til at forbinde et firma med de potentielle kunder, som besøger deres hjemmeside. Og det er lige præcis her, du kommer ind i billedet. 

Du er med til at forbinde firmaer med deres kunder

Som tekstforfatter er du med til at skrive tekster, der kan påvirke, hvorvidt en kunde bruger mere tid på en hjemmeside, hvorvidt en kunde får lyst til at henvende sig til firmaet, du skriver for, og om kunden har lyst til at købe de produkter, som f.eks. sælges direkte på siden. Dine ord kan derfor få en stor betydning for det firma, du ender med at skrive for. 

Du kan prøve kræfter med mange forskellige tekster

Noget andet der taler for, at du skal slå til, når en tekstforfatter søges er, at du kan prøve kræfter med at skrive mange forskellige tekster, og potentielt tekster for mange forskellige kunder. Du kan derfor også få en ret så varierende hverdag, selvom din opgave er at arbejde med ord. 

For at finde frem til en stilling, som er interessant for dig, så dyk endelig mere ned i de stillinger, som løbende laves. 

 

Flere Nyheder