tekstforfatter

Sæt en professionel tekstforfatter til opgaven

Når du skal nå ud til en målgruppe, er det afgørende at gøre brug af de rette ord. Det samme budskab kan formidles på tusind forskellige måder, og kan give vidt forskellige indtryk af afsenderen. Det kræver en stærk analytisk sans for målgruppens behov, samt kreative  og levende formuleringsevner til at sammenflette en læsevenlig tekst, når du ønsker at skille dig positivt ud fra mængden. Derfor kan det betale sig at alliere sig med en professionel tekstforfatter, som er vant til spore sig ind på vidt forskellige kundegruppers behov og skabe en tekstlig profil, der appellerer som ønsket. Her kan tekstforfatter Kristina Højholt være med til at gøre forskellen.

Koncept, branding, strategi og værdier

Det første der sker under et samarbejder med tekstforfatter Kristina Højholdt, er en fastlæggelse af koncept og brand. Uanset om du søger tekst til hjemmesider, brochurer, kataloger, nyhedsbreve, pressemeddelelser, annoncer, emballage, cases, strategi eller slogan, har hun erfaringen og ideerne, der skal til, for at skabe et solidt udgangspunkt for samarbejdet.

Udviklingen af konceptet og brandingen af dit produkt eller virksomhed handler om at blive bevidst om de følelser, du vækker i din målgruppe. Ved at tage udgangspunkt i kundernes behov, og skabe tekstuniverser, der imødekommer og løser disse behov, kan du nå hurtigere ud til de resultater, du ønsker. Det handler både om de historier, du fortæller om dig selv og dine produkter eller ydelser, samt om den måde, historierne bliver fortalt på.

Sammen skaber I en strategi for det videre forløb, så de forskellige teksttyper og fortællinger når ud til kunderne i den rigtige rækkefølge. Med fokus på dine værdier vil dine tekster udstråle en afsender med integritet, som kunderne kan stole på.

Eksempler på opgaver for tidligere kunder

Når du lægger vejen forbi Kristina Højholts hjemmeside, kan du se flere eksempler på tidligere tekstopgaver hun har udført i årenes løb. Hun har en meget bred erfaringsramme, både når det kommer til teksttype og kundetype. Hun har bl.a. løst opgaver for Landmand, Wauw is, Webnuts, Cold Hand Winery, Kattegatcentret, Mad & Mad, Mylooks, Geia Food, Food Solutions, SFK Food, Madame Butterfly, Georg Jensen, Stelton, Pressalit, Linie design, Morsø Living, Land Højbede, Ledon, DAFA, Agro Tech, Mpland. Petri & Haugsted, samt Koldkærgaard Konferencecenter.

Overvejer du at opdatere din online profil, eller er du nystartet og i gang med at formulere dit ansigt udadtil? Kontakt tekstforfatter Kristina Højholt på http://kristinahojholt.dk/ og få inspiration til et samarbejde, der får dig og dit foretagende sikkert og velformuleret udover kanten – og i mål hos målgruppen.