Ønsker du overvågning ved din dør?

30 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Her er vi mere ude i at tale om overvågning ved ens hoveddør eller en dør, der vender ud mod vejen, haven eller et andet sted væk fra huset og ikke videre til en anden del af huset.

Det er ikke så meget en dør til et skur, men det kunne måske godt være en til et anneks.

Den overvågning består så ikke i at have en vagt til at holde øje ved den dør, for det ville være lidt for meget af det gode, når der er tale om et privat hjem, men det kunne sagtens komme på tale, hvis det var et lager eller noget andet, hvor man har for mange penge derinde.

Nej, det er den slags overvågning, hvor man har sat videokameraer op, så man kan se, hvem der er udenfor, og måske er der sat en følesensor op, så man ved, hvornår man skal kigge, at der kommer nogle tæt på døren.

Dörrar

God overvågning til din hoveddør

Det er jo ikke alle, der kommer med gode intentioner og banker eller ringer på, så man vil gerne kunne se, hvis de aktiverer den føleenhed, så man ved, at der er nogle.

Det kamera kan også have en præventiv virkning, fordi det afholder folk fra at komme tæt på, når de ved, at de bliver fanget på kameraet, når de kommer med onde intentioner.

Dog skal man også huske på, at det kan have modsatte effekt: For hvis man har råd til at sætte videoovervågning op, så må der jo virkelig være noget af værdi derinde!

Måske er det ikke så meget fordi, man vil holde folk væk fra ens dør fra Klarfönster, men at man gerne vil se, hvem der dukker op, fordi man ikke kan se gennem den dør og ikke har en dørspion.

Så kan man se, om det er nogle, man gider have besøg af.

Flere Nyheder