Hvor længe holder dit sexlegetøj?

26 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor længe holder dit sexlegetøj?

At svare på spørgsmålet, vi indleder denne artikel med, er svært at sige entydigt, da det i aller højeste grad afhænger af, hvilket slags sexlegetøj du ligger inde med – også om du har en enkelt ting liggende eller har et større arsenal.

Modsat for eksempel fødevarer har sexlegetøj ikke en udløbsdato, medmindre du indberegner glidecreme som sexlegetøj, da dette godt kan risikere at blive for gammelt.

Men man indfører jo ofte sexlegetøj i forskellige intime områder af ens krop, så det er vigtigt, at man ikke får snavs, snask eller lignende ind i sig, hvor der kan være bakterier, som gør en syg.

Selv en lille rift i et stykke sexlegetøj kan gøre, at man får revet sig i huden indvendigt som udvendigt, og nogle gange er sådan en rift så lille og fin, at man ikke opdager den, hvorfor en infektion kan få lov at brede sig i din krop.

Under sexakten er man måske så ophidset og befinder sig i noget halvmørke, så man ikke lægger mærke til, hvor “groft” man kommer til at bruge sexlegetøjet, så det måske går i stykker.

Det kan også tænkes, at man ikke lige husker at rense og vaske sexlegetøjet – som det anbefales, at man gør efter foreskrifterne ved den medfølgende brochure – så man kun hiver det frem under sexakten og ikke lige noterer sig, om standen ved det stadig er godt.

Nogle mennesker bruger kun et enkelt sexredskab nogle få gange, mens andre har flere stykker sexlegetøj, som de bruger stort set hver gang.

Men hver gang er det vigtigt at tjekke efter, hvordan standen er ved det, om det er rent og ikke ved at gå lidt i stykker.

Er der bare den mindste smule optakt til uhelbredelige skader, så forestår vi, at du køber noget nyt som erstatning eller noget helt nyt.

Flere Nyheder