Flotte og betænksomme firmagaver – find dem online

18 april 2021 Astrid Pedersen

I Danmark har vi en stolt og meget ærværdig tradition for som arbejdsgiver at vise vor påskønnelse af medarbejderne med flotte firmagaver. Denne tradition er med til at holde motivationen og loyaliteten ved lige og giver de ansatte i virksomheden eller organisationen følelsen af at deres tilstedeværelse og arbejde er værdsat.

Dette er rigtig meget værd i forhold til trivsel, arbejdsglæde – og bundlinje. Og derfor er det en god idé at finde de rette firmagaver – ikke blot ved juletid, men på passende tidspunkter hele året rundt.

Firmajulegaver – de traditionelle firmagaver

Ved juletid vil den opmærksomme arbejdsgiver altid sørge for at de ansatte har noget at hygge sig med. Den klassiske firmajulegave består af en flot julekurv spækket til randen med lækkerier, for eksempel chokolade, knas, lakrids, nødder og mandler, kaffe, te og vin, og måske endda luksus artikler til herlig selvforkælelse.

Her i 2021 er det selvfølgelig lidt op ad bakke at skulle give denne type firmajulegaver. Og derfor kan du med fordel tænke ud af boksen – ikke kun når det gælder julefirmagaver, men også når det handler om de små opmærksomme erkendtligheder du begaver dine måske fjern arbejdende ansatte med i løbet af året.

Find de bedste firmagaver hos Julefabrikken ApS

Du kan for eksempel vælge at forære dine medarbejdere et Your Gift Gavekort fra Julefabrikken ApS. Med et Your Gift Gavekort kan medarbejderne selv vælge deres firmagaver fra Julefabrikken ApS’ store og velassorterede sortiment.

Hos Julefabrikken ApS finder du spændende gave idéer fra kendte brands som for eksempel Georg Jensen, Södahl, Johan Bülow, Eva Trio, RÖSLE, Adax, Fiskars, Bitz, Stelton, og Normann Copenhagen. Med et Your Gift Gavekort kan dine medarbejdere vælge frit på alle hylder inden for en prisklasse du selv fastsætter.

Du kan læse mere om Your Gift Gavekort fra Julefabrikken ApS på julefabrikken.dk.

Flere Nyheder