Find hjælp til tømning af dødsbo

05 marts 2021 Silje Hansen

Står du med ansvaret for et dødsbo, kan det måske virke uoverskueligt, at skulle dele tingene op mellem jer som nære relationer til den afdøde. Selv efter tingene er blevet opdelt, vil der være en del møbler og genstande i boligen, som vil kræve tid og energi at få ryddet op i. Det kan være en stor mundfuld at stå med, når man samtidig er påvirket af dødsfaldet, og skal til at sælge alle de resterende møbler og genstande.

Her er det også svært at sætte pris på forskellige møbler og genstande, da det jo også kan have en stor affektionsværdi for dig pga. de minder du har om den afdøde. Det kan her være en stor fordel at alliere sig med et professionelt firma, som kan hjælpe med at vurdere og tømme det aktuelle dødsbo alt efter, hvad du ønsker hjælp til. 

Hvem kan hjælpe med vurdering eller tømning af dødsbo?

Der findes i dag specialiserede virksomhed, som udelukkende opkøber dødsboer. Her kan de også hjælpe med at tømme og rydde et dødsbo, hvis det er hvad kunderne ønsker. Det kan være en stor hjælp for dig, som hverken har tiden eller overskuddet til at tømme en hel bolig. Inden du vælger at tømme et dødsbo, kan du med fordel få lavet en gratis vurdering af dødsboet. Her kan der måske være en fin sum penge, som du kan få ud af at sælge alt det i dødsboet, som ikke er interessant for dig eller andre i familien. 

Find den rette virksomhed til at udføre tømning af dødsbo

Hvis du er i markedet for at finde en virksomhed, som kan hjælpe med tømning af et dødsbo, kan du med fordel kontakte dødsbo-rydning.dk. De har mere end 40 års erfaring med opkøb, tømning og vurdering af dødsbo. Du kan derfor forvente en virksomhed der tager dig alvorlig, og som overholder sine aftaler. 

Flere Nyheder