Få en god fest med mad ud af huset

08 juli 2021 Astrid Pedersen

Sommeren er sæson for fester og hyggelige sammenkomster, privat såvel som på jobbet. Og i disse anledninger er der mange fordele forbundet med at bestille mad ud af huset.

Bestil mad ud af huset til din firmafest og slip for besværet

Skal du holde en hyggelig sommer komsammen for virksomhedens medarbejdere er det oplagt at traktere med mad ud af huset.

Tiden er løbet fra de besværlige sammenskudsgilder hvor samtlige fest deltagere forventedes at medbringe en ret til buffet’en. Det er faktisk både nemmere, billigere og mindre omstændeligt at bestille mad ud af huset til firmafesten.

På den måde kan alle deltagere fokusere på at hygge sig og have en dejlig dag eller aften. Og du kan være sikker på at der kommer mad i de rette mængder når du bestiller mad ud af huset.

Få en herlig privat fest med mad ud af huset

På samme måde er det en god idé at overveje mad ud af huset hvis du skal have mere end ti gæster til din private fest. Når du bestiller mad ud af huset slipper du for at skulle tilbringe mange timer i køkkenet op til – og under – den store begivenhed.

Uanset om du afholder bryllup, barnedåb, konfirmation, studentergilde eller rund fødselsdag, eller om du blot har inviteret familie og venner til at mødes i festligt lag, vil du sikkert gerne selv ønske at deltage i det sociale samvær. Det får du mulighed for med mad ud af huset. Og så skal du ikke bekymre dig om hverken indkøb, opbevaring eller tilberedning af mad.

Hvor kan jeg bestille den bedste mad ud af huset?

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille alle typer anretninger til servering eller buffet som mad ud af huset. Kokken & Jomfruen har igennem mange år serviceret private og firmaer med mad ud af huset. Læs mere på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder