Dette skal du tænke over, før du køber et badekar

29 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Der er mange fordele ved at have et badekar. Det kan give dejlige og afslappende bade, efter en lang dag på arbejde eller studiet. Du kan få en lignende spa-oplevelse ind i dit eget hjem, uden at skulle tage på spa-ophold for dyre penge. Et badekar er uden tvivl en fordel.

Men der er nogle ting, som du skal være opmærksom på, før du køber et badekar. Det har vi skrevet om i dette indlæg. Så læs med her.

 

 

1. Har du pladsen til det?

Et badekar kan komme i forskelle slags størrelser. Men den optager meget af pladsen ude på badeværelset. Du kan være heldig at finde et badekar, der er lidt mindre end normalen. Dog skal du selv kunne være i badekarret, og gerne ligge ordentligt, uden at være helt sammenkrøllet.

Det er vigtigt, at du får målt dit badeværelse op, og pladsen du påtænker badekarret skal stå. Ellers kan du også få en professionel til at komme og kigge på mulighederne for dig, så i kan sammen finde en løsning.

 

2. Hvilke funktioner skal det have?

Du kan overveje, om dit badekar også skal have en brusefunktion. Det kan hjælpe med pladsmanglen, fordi du ikke skal tage hensyn til, at du også skal have installeret en brusekabine.

Med en kombineret bruse-og badekarfunktion kan du få den ultimative badeoplevelse, fordi du ikke skal gå fra badekarret til bruseren for at f.eks. skylle dit hår. Du kan også finde badekar, der har en slags spabadsfunktion med dyser. Det kan give et ekstra dejligt bad, udover det det sædvanlige. 

 

3. Hvilken farve skal det have?

Du kan godt finde badekar, der har anderledes farver end blot hvid. Det kan f.eks. se pænt ud på badeværelset med et badekar, der har lidt mere et gråligt udseende, fremfor den klassiske hvide. Hvis du allerede har et badekar, men som du skal have skiftet ud, så kan du også få malet dit badekar. Eller med andre ord, du kan få badekarret malet med en ny emalje. 

Du kan ikke selv gå ud og finde maling til badekar, da det er en behandling, der skal udføres af professionelle. Men de kan hjælpe dig med at finde en farve, der passer perfekt til dit badekar og badeværelse. 

Flere Nyheder