Der er intet fejt eller pinligt at få hjælp til en penispumpe

16 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Der er intet fejt eller pinligt at få hjælp til en penispumpe

Hvis man normalt har problemer med alt fra IT, et program, noget værktøj eller andet, så går der jo ikke lang tid, før ens frustrationer overstiger ens gejst til at løse det selv, og man spørger andre til råds, om de kan hjælpe en, når man ved, at de kender til apparatet.

Hvorfor spilde tiden, når man kan udnytte den og komme videre med ens projekt?

Alligevel værger de samme folk ved at gøre det med sexlegetøj, som kunne være, når man har købt en penispumpe hos https://purepleasure.dk/penis-pumpe/

Der følger jo nok en beskrivelse med til, hvordan man skal gøre, samt der er billeder til vejledning, men måske fejlfortolker dem, eller også kan man bare ikke læse dem – man er måske ordblind endda.

Så kan man føle det lidt pinligt, at man må spørge om hjælp. Ikke så meget fordi, at man ikke kan finde ud af det, men fordi man skal fortælle, at man har en penispumpe og skal have den til at virke.

Men det er her, man måske kan opdage ved at betro sig til ens nærmeste, at man faktisk har sådan en, og så kan de sige, at de måske en tilsvarende eller en tidligere model, så de kender til aggregatet.

Ikke alene kommer I så tættere på hinanden, men I får måske også en lille hemmelighed sammen – hvilket der intet pinligt er i.

Selv hvis man dog ikke lige kan få sig selv til dette eller gerne vil have vejledning til apparatet, så kan man jo gøre dette helt anonymt på nettet under alias og spørge til råds.

Nogle gange er der også en indlæggesseddel, hvor man kan ringe til producenten og høre ad, hvad man skal gøre.

På den måde undgå man også, at man skal ligge sammen med andre og prøve at få den til at virke og eventuelt udveksle sexsygdomme.

Flere Nyheder