e-cigaret

Den bedste elektroniske cigaret: iSmoke

Ønsker du at skifte dine almindelige cigaretter med tobak ud med elektroniske cigaretter (e-cigaretter)?

Der findes mange forhandlere og mærker, når det kommer til de nye elektroniske cigaretter. Mange bruger mange timer på Google for at finde ud af, hvad de bedste produkter er – ligemeget hvad de skal købe. Det er dog specielt vigtigt, når det kommer til produkter, man indtager på enten den eller anden anden måde. Cigaretter og elektroniske cigaretter hører ind under denne kategori. Det er vigtigt, fordi der skal være styr på alt det med de sundhedsmæssige krav. Produkterne skal være godkendt til brug i Danmark. Produkterne skal derudover også være certificeret og sendt ind til sikkerhedsstyrelsen.

Den bedste forhandler af elektroniske cigaretter i Danmark: Club iSmoke

Efter du har læst denne artikel, så behøver du ikke længere lede efter en god forhandler af e-cigaretter i Danmark. Club iSmoke er helt klart den bedste online butik med e-cigaretter, og du kan besøge den her: https://clubismoke.dk/. Lige præcis denne butik nævnes, fordi der er tale om en butik, der har styr på alle godkendelser og certificeringer af deres produkter. Club iSmoke har deres egne produkter – det har mange andre online shops ikke. Derudover giver de dig som kunde hele 30 dages fuld garanti på tilfredsheden. De kan altså stå inde for deres produkter, det kan mange andre desværre ikke. Derfor er det den perfekte webshop. Vidste du forresten også, at Club iSmokes produkter hjælper hele 80 procent af brugerne med at komme af med rygningen?

Derfor skal du skifte til elektroniske cigaretter

Der er selvfølgelig mange gode grunde til at skifte til et alternativ. Den største grund er nok, at cigaretter med tobak er meget usunde. Hele 650.000 mennesker dør på grund af rygning – og dette er bare i vores lille del af verdenen, Europa. Tallet ville uden tvivl være større, hvis man tog tallene fra hele verdenen. Der er også 4000 giftige og direkte usunde stoffer i almindelige cigaretter. Det er der ikke i iSmokes cigaretter, derfor er de bedre for helbredet. Som noget helt specielt ved iSmoke er, at du rent faktisk sparer penge på at ryge dem.

iSmoke har regnet ud, at brugerne af deres cigaretter sparer et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner om året på at ryge iSmoke. Dette tal er meget højt og bliver kun højere, hvis du stopper med at ryge helt, fordi iSmoke har regnet prisen for deres cigaretter ind. Der er altså mange fordele!