De smukkeste dåbsgaver fra Nordahl Andersen

16 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal den lille ny i familien døbes, og har du fået en betroet rolle i den anledning? Så er det om at finde den rette dåbsgave.

Nordahl Andersen børneartikler – de sødeste gaver til de mindste

Hvis dit gudbarn skal have en gave som kan holde i mange år kan du med fordel tage et kig på Nordahl Andersens flotte kollektioner. Nordahl Andersen børneartikler er en samling af de sødeste og mest finurlige sparebøsser, smykkeskrin og børnebestik.

Du kan for eksempel vælge sparebøsser i form af helikoptere, bamser, dukkevogne eller landbrugsmaskiner. De fine figurer er udfærdiget i sølvplet eller fortinnet materiale, som giver et rustikt vintage look.

image

Børnebestik fra Nordahl Andersen børneartikler er den perfekte gave til dåbsbarnet, som kan have glæde af kniv, gaffel, ske og teske med søde motiver i mange år. Og ønsker du at give din lille nevø eller niece en helt særlig gave er det traditionelle dåbsrør til opbevaring af dåbsattesten, komplet med fod og indgravering af navn samt fødsels eller dåbs dato, helt perfekt.

Hvor kan jeg bestille Nordahl Andersen børneartikler online?

Hos Carat Diamanter finder du et velassorteret udvalg af de søde Nordahl Andersen børneartikler. Du kan bestille såvel sparebøsser og smykkeskrin som dåbsrør og børnebestik online, eller du kan opsøge en af de mange Carat Diamanter butikker landet over.

Uanset om du bestiller Nordahl Andersen børneartikler online, eller om du køber de smukke gave artikler i en af Carat Diamanters fysiske butikker, er der fuld byttegaranti.

Carat Diamanter er et af de mest populære smykke huse i Danmark, og forhandler foruden Nordahl Andersen børneartikler smykker og ure fra brands så som Aqua Dulce, Georg Jensen, Carat, Jeberg Jewellery, Mads Z., Maserati, Nordgreen Copenhagen, Ole Lynggaard Copenhagen, Saint Maurice, Seiko, Skagen Denmark, Sif Jakobs, Tissot, Titan Factory, Carré, Hugo Boss, byBiehl, Daniel Wellington, Fossil, Festina og Gucci. Læs mere på caratdiamanter.dk

Flere Nyheder