kviklån

Boost din økonomi med et kviklån

Boost din økonomi med et kviklån

Står du og mangler et lille boost til din økonomi – for eksempel i den hårde julemåned eller den nærmest endnu værre januar, eller når der er udsalg og de støvler, du har kigget på i månedsvis, er sat ned til halv pris? Så fortvivl ej – med et kviklån kan du nemt og hurtigt få det ekstra lille overskud, der gør, at du kan købe drømmestøvlerne uden at behøve spise havregryn med vand resten af måneden (og måske den næste med)!

 

Mange går rundt og er nervøse for at optage et kviklån, og mener, at det er den sikre vej mod personlig konkurs, en RKI registrering og en tur i Luksusfælden. Men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis. Hvis du ellers har god styr på din økonomi, kan et kviklån fungere som et ekstra boost i trængte tider, og hvis du oven i købet er tjekket nok til at indtænke afdragene i dit budget, bør du være helt home safe og klar til at optage et kviklån.

 

Det har aldrig været nemmere at optage små forbrugslån, og selvom der er dusinvis af lånudbydere på markedet, er der heldigvis portaler, hvor du kan få et godt og sikkert overblik over de mange muligheder. 117banker.com præsenterer en lang række danske udbydere af forbrugslån, kviklån, minilån og SMS lån – alle som én lever de op til samtlige regulativer og standarder på området, og har sørget for at gøre deres lånemuligheder så transparente, at du let og hurtigt kan få et komplet overblik over dine muligheder. Ved hjælp af smarte låneberegnere kan du lynhurtigt gennemskue, hvor meget de samlede udgifter på et kviklån beløber sig til, uden at du selv skal til at rode dig ud i at beregne renter og ÅOP. Du kan helt elv tilrettelægge dit kviklån ud fra kriterier som løbetid og størrelse på hovedstol, og se, hvor meget du skal af med i månedlige afdrag, og hvad de samlet kommer til at beløbe sig til.